BISON-BISON X

prinoth new bison 621

Huippumodernilla ohjaamomallilla, Caterpillarin puhtaimmalla V moottorilla ja uudella ulkoasulla BISON on luokkansa tehokkain ja mukavin rinnekone.

PUHDAS JA TEHOKAS

Pieni polttoaineenkulutus, alhaiset päästöt ja tehokkaampi kuin koskaan. 422 hv: n 6-rivinen Caterpillar-moottori tarjoaa vaikuttavan suurimman 1900 Nm: n vääntömomentin optimaalisella 1400 rpm: llä, mikä tarkoittaa, että tehoa saadaan liikkeellä ollessasi. Jälkikäsittelyjärjestelmä vähentää pakokaasupäästöjä, mikä tekee siitä luokkansa puhtaimman moottorin, jota käytetään rinnekoneissa. Alhaisilla ylläpito- ja käyttökustannuksilla Caterpillar -moottori on täydellinen valinta vaativalle rinnekoneelle, kuten BISONille.

MUKAVA JA KÄYTÄNNÖLLINEN

Ohjaamon lisää jalkatilaa ja täysin uusi ohjausyksikkö, jossa on päivitykset ohjaussauvaan ja suuri 12 tuuman kosketusnäyttö tekevät vertaansa vailla olevan ajokokemuksen. Ohjaussauva on optimoitu suorittamaan käsittely suoraan. Incorporated  joystick-in-joystick-ominaisuus, joka mahdollistaa terän käytön vain peukalolla. Tämä mahdollistaa kaikkien terän toimintojen samanaikaisen liikkeen, mikä mahdollistaa täydelliset rinteet ja haastavien parkkien rakentamisen. Lisäksi koko ohjaussauva voidaan säätää sopimaan kuljettajan haluamaan asentoon, jolloin pitkät käyttötunnit ovat mukavat ja rasittamattomat.
12 tuuman kosketusnäyttö mahdollistaa nopeamman pääsyn tärkeimpiin ominaisuuksiin. Yhdellä kosketuksella kuljettajat voivat vaihtaa vaihtoehtojen välillä - säätivätpä ne sitten valoja, käyttävät takakameraa tai tarkistavat ohjauskahvan asennon.

prinoth new bison 121

HALLINTA JA VAKAUS

AUTOMAATTI vinssi tukee BISON:n -vetoa ja vakautta. Vinssin kääntöpisteen optimaalisen asennon ansiosta BISON säilyttää vakaan ajosuunnan vetäessään sivuttain. Lisäksi vaikuttavaa 4,5 tonnin vetovoimaa voidaan ohjata joko manuaalisesti tai automaattisesti, minkä ansiosta kaikentasoiset käyttäjät voivat käyttää vinssiä mahdollisimman tehokkaasti. Samalla ECO -tila voidaan ottaa käyttöön säästämään energiaa vähentämällä vetovoimaa. Helppoa ja intuitiivista vinssausta varten kuljettaja voi valita, antaako vinssille enemmän tehoa tai ajoneuvon ajonopeus. Sopii täydellisesti käyttäjän mieltymyksiin.

BISON X
Rakenna maailman parhaat parkit. Sisä- ja ulkopuoliset ominaisuudet tekevät BISON X: stä valinnanvaraa suurille ja pienille parkeille. Parhaan näkyvyyden takaamiseksi kuljettajan istuin on ohjaamon keskellä. Näkyvyyden parantamiseksi sähköinen liukuva istuintoiminto mahdollistaa kuljettajan siirtää istuimen koneen vasemmalle puolelle. Lisäksi puskulevyn ja jyrsimen ohjauskahvan liikealue, mittatilaustyönä valmistettu puskulevy varustettu sivuleikkurilla ja kaltevuusmittari mahdollistavat pysäköintielementtien täydellisen valmistelun ahtaimmissa kohdissa.

https://www.prinoth.com/en/snow-groomers/products/snow-groomers/new-bison-bison-x-670/